Posted on 2 Comments

Snickers D3O polvarit eli polvensuojaimet

Urakoitsijat Deep Divessa tsekataan tällä kertaa polvareita eli polvensuojaimia, ei siis mitään pelkkiä polvipehmusteita tai muita vaahtomuovivirityksiä.

Ei ole mitenkään ihan sama mitä polvareita sinne lahkeisiin survoo. Markkinoilla on paljon polvensuojaimia mitkä eivät täytä jo ajat sitten säädettyjä säädöksiä eli ne toimivat lähinnä vaan pehmusteena mutta eivät kuitenkaan tarjoa sitä suojaa mitä polvet ääritilanteissa oikeasti tarvii. Polvensuojaimia eli siis näitä polvareita valitessa kannattaa tsekata tarkkaan, että miten on suojain on specsattu eli

  • Miten polvari ottaa iskuja eli rekyyliä vastaan
  • Miten polvari jakaa pistemäistä kuormaa jos vaikka sattuu kivenmurikan päälle polvistumaan
  • Miten polvari ottaa vastaan kovempia iskuja esim. kaatuessa
  • Miten polvari pärjää viiltoja vastaan.
  • Miten polvari ottaa pistoja vastaan naulan tai ruuvin päälle polvistuessa. Ei sitä tarvii kun kerran elämässä osua polvella naulaan niin se voikin olla sitten aikalailla siinä jos syvälle uppoo tuhoja tekemään.

Hommaa vielä monimutkaistaa se, että polvarit voidaan testata järjestelmänä housujen kanssa eli silloin asiaan vaikuttaa myös housun polvisuojapussin materiaali. Esim. Snickersillä on jo pitkään testattu polvarit ja housut kimpassa eli tähän komboon voi varmasti luottaa 💪🏽

Reilu vuoden on jo ollut markkinoilla, ja meillä jo muutaman kuukauden testissä, nämä Snickersin 9169 D3O® Ergo ammattilaisen polvisuojat, joiden polvensuojauksen teho perustuu pääosin super-kestävään D3O-materiaaliin, jota Snickers on käyttänyt jo joku 5v muissa tuotteissa ja mitä käytetään paljon muuallakin esim. motskarisuojuksissa, armeijakäytössä mm. kypärissä, teollisuudessa, kännykän kuorissa ja vaikka missä missä tarvitaan äärimmäisen tehokasta suojausta erilaisiin tilanteisiin. Nämä Ergot on lisäksi muotoiltu siten, että että ne pysyvät varmasti paikoillaan (kunhan on siis housujen polvaritaskut myös standardin mukaisia ja housut oikein mitoitettu) ja polvistuessa ne myös asettuvat polven ympärille jämptisti.

Omia kokemuksia: Alkuun kiinnitin huomiota, että nämä D3O® Ergot olivat hieman kovemmat kuin aiemmat random-polvipehmusteet mitä olin käyttänyt. Tein semmoisen tempun, että vaihdoin vain toisen polvarin eli toisessa polvessa on ollut Ergo ja toisessa vanha pehmuste. Aika paljonkin on viime aikoina myrryllään saanut olla tasaisessa ja epätasaisessa maastossa, ja ei mukavuudessa sittenkään Snigu ole hävinnyt tippaakaan tuolle toiselle pehmeämmälle matskulle. Sen verran nätisti ja tukevasti Ergo polven ympärille asettuu eikä tarvii miettiä, että mitenköhän siihen polvarin päälle osuu kun polvilleen menee. Ja vielä jälkikäteen kun nämä tarkemmat specsiperehdytykset Snickersin edustajalta sain niin kyllä vaihtuu muihinkin työhousuihin nämä D3O® Ergot eli vahva suositus meiltäkin!

Lisätietoja polvareista 👉🏽 täältä 👈🏽

Lisätietoja D30-materiaalista kannattaa tsekkaa 👉🏽 tästä 👈🏽, on kyllä mielenkiintoista luettavaa ja katottavaa!

Ja siinä vielä hieno video eri käyttökohteista ja D3O-matskusta itestään 👉🏽 D3O® Brand Film on Vimeo 👈🏽

Kaupallinen yhteistyö: Hultafors Group

Kiitos seurasta ja palataan taas seuraavassa Urakoitsijat-blogissa!

2 thoughts on “Snickers D3O polvarit eli polvensuojaimet

  1. Mulla on iso ongelma lyhyenä naisena, vatsaakin on, löytää semmosia housuja missä polvisuojataskut ei olis säärissä.

    1. Moi Karoliina! Ootko tsekannu Snickersin housujen mittataulukon? Klikkaile tuolta kokotaulukko ja pdf https://www.snickersworkwear.fi/detail/138721.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.