Posted on Leave a comment

Duuri Oy – Urakoitsijat yhteistyö

Mitäs jengille tulee tällä kertaa mieleen kun puhutaan esim. sauma-, eritaso- ja portaiden ulkokulma eli askelkulmalistoista?

Duuri tulee itelle ainakin ihan ekana mieleen, mutta se tuli kyllä ihan puun takaa yllätyksenä, että mitä kaikkea muutakin Duurilta löytyy. Valikoimista meinaan löytyy paljon mm. erilaisia laattalistoja, tarkastusluukkuja, vesieristekynnyksiä, erikoisia päätelistoja, metallisia ja muovisia jalkalistoja, alumiiniprofiileja ja jopa lattiahiomakoneita ja vaikka ja mitä!

Duuri on siis erikoistunut nimenomaan monenlaisiin erilaisiin viimeistelytuotteisiin. Duurin kehitystiimi kovasti kehittää koko ajan uusia tuotteita, jotta työskentely työmailla olisi mahdollisimman tehokasta ja tilanteeseen kuin tilanteeseen löytyisi joku sopiva tuote, eikä tarvitsisi kynäillä omasta päästä erilaisia patentteja =) Tästä hyvä esimerkki on vedeneristekynnys-ratkaisu eli paketissa on mukana itse rakenneosa sekä tyylikäs peiteprofiili päälle. Ja kynnyksiä löytyy eri levyisiä sekä nykyään myös tosi monella eri pinnoituksella, nämä ao kuvan harjatut anodisoidut alumiinikynnykset ovat kyllä ihan ylivoimaisesti omat suosikit!
Täältä heti ensihätään lisätietoja:
https://www.duuri.fi/2021/07/01/markatilojen-uutuus-alumiinikynnykset-moderneissa-vareissa/

Isot pisteet siitä, että Duuri on myös mukana Suomen vaikuttavimmassa ja laaja-alaisimmassa vastuullisen ja kestävän rakennetun ympäristön verkostossa. Green Building Council Finland, lyhyemmin FIGBC, kokoaa kestävän kehityksen osaamista Suomessa ja edustaa jäseniään kotimaassa ja kansainvälisesti. Toiminta ulottuu koko rakennettuun ympäristöön ja sen elinkaareen. Täältä lisätietoja tästä: https://www.duuri.fi/2021/06/30/duuri-on-figbcn-jasen/

Kehityksestä puheenollen me luvattiin kysyä teiltä ja meiltä itse asentajilta, että tuleeko mieleen jotain tilannetta missä joutuu vielä itse kikkailemaan, jotta jonkun paikan saisi piiloon helpommin ja laadukkaammin? Eli mikä tuote puuttuu vielä markkinoilta, jolla sun duuni helpottuis ja nopeutuisi laadusta kuitenkaan tinkimättä? Tämä ao kuvan tilanne on ainakin itselle tullut välillä vastaan useammankin kerran eli millä tehdä siististi päätelista kun lattiaa ei saa kynnyksen alle mutta liikuntasauma pitää kuitenkin jättää. Siinä tarra on siis päätelistan päädyssä eli lista liimautuu kynnykseen ja jättää lattian ihan vapaasti elelemään listan alle, aikas fiksua!

Uusimmat jutut Duurilta löytyy täältä: https://www.duuri.fi/ajankohtaista/ ja me aletaan nyt myös infoilee teitä heti kun jotain uutta mullistavaa tältä sektorilta markkinoille tulee!

Kaupallinen yhteistyö: Duuri Oy

Kiitos seurasta ja palataan taas seuraavassa Urakoitsijat-blogissa!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.