Posted on Leave a comment

Onko tässä markkinoiden nopein tarkastusluukku?

Saatiin juuri testiin, kiitos vaan Duurille, Duurin Dione uutuus-tarkastusluukku magneettikiinnityksellä. Kaikkea ne ovat taas keksineet! 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan, leikkaa levyyn, laattaan tms min. 50mm pienempi aukko kuin mitä peitelevy on, kiinnitä magneettinapit omalla tarrallaan valmiiseen puhtaaseen maalipintaan ja napsauta luukku kiinni. Lisäksi suosittelemme varmuusvaijerin kiinnitystä, ettei luukku esimerkiksi avatessa lipsahda lattialle.

Luukun avaaminen käy vieläkin helpommin ja nopeammin, eli ota tarkastusluukun reunoista kiinni ja irrota luukku. Magneetit tuntuivat juuri sopivan pitäviltä, eli luukku varmasti pysyy paikoillaan, mutta on kuitenkin helposti avattavissa. Luukku, tai siis nämä magneettinapit, soveltuvat kaikille sileille ja puhtaille pinnoille esim. laatoille, melamiiniin ja tietty myös maalille. Suosittelemme!

Duurilta löytyy tietysti myös paljon muitakin erilaisia tarkastusluukkuja perinteisistä ruuvattavista luukuista aina hyvinkin huomaamattomiin push-open hiussaumaluukkuihin. Perus reiällisetkin luukut voi btw kiinnittää magneeteilla, joita voi siis ostaa erikseenkin 4kpl paketeissa.

Täältä lisätietoja magneettikiinnitteisistä luukuista.

Kaupallinen yhteistyö Duuri Oy.

Kiitos seurasta ja palataan taas seuraavassa Urakoitsijat-blogissa!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.