Etkö ole vielä jäsen? Urakoitsijat on Construction Heroes.orgin suomalainen alajaosto, joka toimii pääsääntöisesti Facebookissa. Mukaan Urakoitsijoiden-yhteisöön pääset liittymällä suljettuun Facebook-ryhmäämme tästä linkistä. Urakoitsijat jäsenyys on täysin ilmaista. Pidämme tarkkaa seulaa jäsenistä, joten on ehdottoman tärkeää että vastaat liittyessäsi jäsenyyskysymyksiin. Urakoitsijoihin hyväksytään mukaan ainoastaan rakennusalan urakoitsijoita ja alalla työskenteleviä.

Urakoitsijat on rakennusalan ammattilaisten yhteisö, jossa jokainen saa äänensä kuuluville. Jäsenenä voit kysyä mieltä askarruttavia asioita ja jakaa omaa sisältöäsi muille ammattilaisille kaikissa Urakoitsijoiden medioissa. Yhteisön kesken järjestetään myös arvontoja, tapaamisia.

Facebook

Urakoitsijat-ryhmän jäsenenä pääset seuraamaan keskustelua rakennusalan ammattilaisten välillä ja tuomaan esiin omia mielipiteitäsi, vinkkejäsi ja kokemuksiasi. Yhteisö on tarkoitettu etenkin ammattitaidon jakamiseen ja verkostoitumiseen eri puolella maata toimivien urakoitsijoiden kanssa. Kysy, kerro, jaa, tykkää ja osallistu juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Facebookin pääryhmän lisäksi yhteisöltä löytyy myös muita alaryhmiä, esimerkiksi Urakoitsijoiden Yrittäjäjaosto, Myynti- ja vuokrauspalsta yms. Näihin on pääsy ainoastaan Urakoitsijat-yhteisön jäsenillä.

Instagram

Jos haluat seurata toimintaamme instassa, navigoi itsesi Construction Heroes.orgin insta-tilille täältä.

Youtube

Construction Heroes.orgin Youtube-kanavalta löytyy urakointiin, remontointiin ja rakentamiseen liittyviä suomen- ja englanninkielisiä projektivideoita, työkalutestejä, uutuuksien esittelyjä, arvontoja ja paljon muuta.

Blogi

Urakoitsijoiden blogista löydät ajankohtaista infoa rakennusalan uutuuksista, työkaluarvosteluja ja paljon muuta. Blogia pääset lukemaan täältä.

Verkkokauppa

Urakoitsijat-yhteisön jäsenille ja kaikille rakennusalan ammattilaisille suunnattu verkkokauppa Grind Shop, avattiin syksyllä 2019 ja on sen jälkeen urakoitsijoiden ja asiakkaiden palautteiden perusteella hioutunut nykyiseen muotoonsa. Verkkokaupasta löydät alan erikoistuotteita käsityökaluista ja tarvikkeista maaliruiskuihin, automaattisaumauskoneisiin. Kauppaan launchataan tasaiseen tahtiin alan mielenkiintoisia uutuuksia ja Shopista löydät myös vuokrakalustoa työmaallesi lyhyelläkin varoitusajalla!

Reno Academy

Reno Academy koulutuskeskus on perustettu tukemaan alalla aloittelevia urakoitsijoita ja niitä jo kauemmin alalla työskennelleitä, jotka haluavat kehittää ja monipuolistaa omaa ammattitaitoaan. Reno Academyn verkkokurssit ja -koulutukset, mm. Urakoitsijan Käsikirjan ja Urakoitsijavalmennuksen löydät Grind Shopista.