Urakoitsijat Suomi

Tervetuloa Urakoitsijat Suomi -yhteisön sivuille, Construction Heroes.orgin suomalaiseen alajaostoon. Me kuljemme laatu edellä ja ylpeänä omasta ammattitaidostamme. Jos siis tunnet yhteenkuuluvuutta niiden rakennusalan ammattilaisten kanssa, joille ala on enemmän kuin työpaikka ja jotka pyrkivät kehittymään joka päivä, Urakoitsijat-yhteisö on oikea paikka sinulle. Tervetuloa jo yli 1300-päiseen Urakoitsijajoukkoon!

Olemme aktiivinen toisiaan tukevien ammattilaisten Facebookissa toimiva yhteisö, jossa apua pyydetään ja jaetaan puolin ja toisin. Meistä kukaan ei ole seppä syntyessään ja kokemusten jakaminen ja verkostoituminen muiden alan ammattilaisten kanssa on myös mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan.

Muihin someyhteisöihin verrattuna olemme erityisen ylpeitä siitä, miten tsemppaava ja vilpitön yhteisömme on. Jäsenemme tukevat toisiaan sekä jakavat avoimesti vinkkejä ja apua sitä tarvitseville. Keskustelua käydään muun muassa työtekniikoista, työkaluista ja kaikesta alaan liittyvästä, hyvässä hengessä ja monesti ihan atomitasolla asti.

Yhteistyö alan parhaiden toimijoiden kanssa antaa jokaiselle Urakoitsijat-yhteisön jäsenelle mahdollisuuden kehittää omaa tekemistään ja ammattitaitoaan uusien tekniikoiden ja työkalujen avulla. Testaamme usein uusia innovaatioia yhteisön sisällä, jaamme tietoa Youtubessa ja tapaamme jäseniä ympäri Suomen aina kun siihen on mahdollisuus.

Mahtavien yhteistyökumppaneidemme avulla pysymme ajan hermolla alan innovaatioista ja löydämme jatkuvasti uusia tapoja tehostaa työntekoamme ja tehdä siitä entistä mielekkäämpää. Yhteistyökumppanimme löydät alta.

Urakoitsijat Suomi on alunperin lähtöisin Facebookista, mutta nykyään olemme osa kansainvälistä Construction Heroes.org yhteisöä. Facebook-yhteisön lisäksi alta löydät lisätietoa jäsenyydestä, voit lukea Urakoitsijat-blogia ja kurkata Grind Shopå -verkkokauppaan.

Tsekkaa uusimmat Youtube videomme alta ja liity yhteisöön täällä.

Yhteistyössä

DeWalt logo